#2670
Patricia
Účastník

Dobrý den,

narazila jsem na stránkách dadamo.com, že někteří členové s KS A i O používají ume ocet. Zajímalo by mě, jestli se náhodou něco nezměnilo v klasifikaci. Samozřejmě jsem nám, aniž bych hledala na dadamo.cz ume ocet koupila i umeboshi švestky a velmi se nám to osvědčilo k marinování tofu a podobně, akorát teď nevím, jestli bychom je raději neměli ze stravy vynechat. Švestky, které jsem koupila totiž obahují právě i ume ocet http://www.countrylife.cz/umeboshi-150-g-country-life i http://www.countrylife.cz/umeboshi-150-g-muso

Šla by alespoň používat tato alternativa? http://www.bioapetit.cz/potraviny/umepasta-50g-sunfood a tyto švestky? http://www.zdravavyzivahronov.com/internetovy-obchod/svesticky-umeboshi

Oni tyto asi používají s tím, že znají genotyp a ten jim to umožňuje…je to tak?

Moc děkuji.