#7273
meggi
Účastník

Hmm, kdybych se chtěla dle BTD stravovat poctivě, prostě bych se závodnímu stravování vyhla ať bych pracovala kdekoliv. 😉 Takhle jsem to dělala i před mateřskou, když jsem se ještě touhle výživou vůbec neřídila – část firmy chodila do závodní jídelny, ostatní, kterým se to zdálo buď ne moc chutné nebo zbytečně drahé, si nosili jídlo z domu a ohřáli si v mikrovlnce nebo na sporáku. To uvaření jídla den předem nezabírá fakt moc času, přes týden se dají večer uvařit jednodušší zdravé obědy a až o víkendu se vaří složitější náročnější jídla. Hlavní je poskládat si jídlo tak, aby v něm byly zastoupené potřebné živiny a vrámci jednoho týdne jídla prostřídat, aby byla skladba jídelníčku pestrá (když jsou 1 den restované játra, může být druhý den zeleninové jídlo nebo obilná kaše s ovocem apod.) 🙂