#1813
meggi
Účastník

Ano ano, máš naprostou pravdu. Když jsem se na to dívala podrobněji, obsahují ztuž. rostlinné tuky a ty mléčné i nějaké sušené mléko… Ještě jsou raciolky od jiných firem, např. Nový věk, ty jsou v tmavé čokoládě, takže bez mléčné složky a namísto ztuženého tuku obsahují jen rostlinný neztužený. Takže jen mini nevhodnou složku. Ale nulky to mají jinak než béčko. Jako béčka si ty raciolky dáváme i s tou polevou, protože jsou jako pufovaná rýže prospěšnou obilovinou pro B. Ta poleva tam je zanedbatelná a v ní ještě jen ta jedna nevhodná složka. Ale pro nulky je to pořád neutrální obilovina, takže to vlastně nemusíte vyhledávat tak jako my, ničím Vám to nijak významně neprospívá. Pak už je lépe, jak píše i Majo o carobu, koupit si jakékoli čisté rýžové chlebíčky (jen čistý obsah pufované rýže) a doma si na něj udělat carobovou polevu. A budete to mít opačně než béčko – neutrální obilovina, ale prospěšná poleva! 😉